Diensten

Eploy levert een aantal gespecialiseerde diensten. Hieronder staat een opsomming van onze diensten.

 

Ondernemingsplan

De basis van je onderneming staat beschreven in een ondernemingsplan. Hoewel het niet altijd hoeft heeft het maken van een ondernemingsplan veel voordelen. Want alle facetten van het ondernemen komen aan de orde. Eploy levert een ondernemingsplan op maat.

Meer weten

Financiering

Heeft u een goed idee, maar geen geld? Dat hoeft geen probleem te zijn. Als het idee goed is, er rendement te behalen is en als ook anderen daarvan zijn te overtuigen, dan komt dat er geld er vaak ook wel. Eploy kan hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Groeiscan

De Eploy groeiscan is een vragenlijst. Alle vragen worden met de stakeholders van de onderneming doorgenomen. Aanvullend wordt een bedrijfseconomische analyse uitgevoerd. Samen geeft dit een goed overzicht van de score van de onderneming. Het doel: snel inzicht in verbeterpunten.

Meer weten

Opzetten en inrichten

Heeft u last van administratieve verschillen, achterstanden of haperingen in de administratieve organisatie? Komt niet alle relevante informatie bij de verantwoordelijke functionarissen? Eploy kan voor u de administratieve processen beoordelen en verbeteren. Wij zijn er van overtuigd dat wij in veel gevallen kunnen helpen de processen sneller, beter en goedkoper te maken. Neem gerust contact met ons op.

Management-rapportage

Te veel management-rapportages bevatten heel veel bladzijden met voornamelijk financiele informatie. Dat is én niet leuk om te lezen én in veel gevallen levert het geen relevante informatie op. Wij helpen u aan een gewoon goede management-rapportage.

Meer weten

Due-diligence

Wilt u een onderneming overnemen? Of een onderdeel van een onderneming. Dan moet u een onderzoek laten doen naar eventuele risico’s en gebreken. Zo’n onderzoek is een due diligence onderzoek. Doet u zo’n onderzoek niet, dan loopt u het risico ‘de kat in de zak’ te kopen. Eploy kan dit onderzoek voor u uitvoeren. We onderzoeken of de activa die u overneemt inderdaad bestaan en de goede waarde hebben. Ook bekijken we of er geen verplichtingen zijn aangegaan waar u niet van weet. Heeft u overnameplannen, neem dan contact met ons op.